M&C home
 
You need to upgrade your Flash Player !

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!
verzend

  1. We do it for you


  • 1. We do it for you

   We do it (for you)

   - Wij doen aan it (Informatie technologie) :
   Informatietechnologie (IT), in Nederland vaak Informatie- en
   communicatietechnologie (ICT), is een vakgebied dat zich met
   informatiesystemen, telecommunicatie en computers bezighoudt. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen,netwerken, databanken en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van administratieve software valt hieronder. Vaak gebeurt dit in een bedrijfskundige context. (uit Wikipedia)
   Foute patchkast
   - Wij doen hét.
   Wij zetten om in praktijk wat voorafgaand werd vastgelegd. Wij durven de verantwoordelijkheid nemen voor onze daden. Anders gezegd: een no-nonsense KMO ten dienste van een KMO. Uw partner op technisch vlak. Volledig onafhankelijk van gekozen software, hardware, onderhoud… Kortom iemand waarop je kunt rekenen, die problemen durft aan te pakken en ze definitief poogt op te lossen met een visie voor de financiële kant van de zaak. Een technische duizendpoot zei u , wel ja zoiets…….een KMO zei ik toch…

Het belang van backup!! Overzicht    Vorig item

Backup maken van gegevens

Als je op het internet gaat zoeken hoe je je outlook kan veiligstellen houd Microsoft het graag over zijn Exchange server. Inderdaad als je een eigen mailserver in huis haalt kan je outlook instellen om IMAP te gebruiken. Al je mail, contactpersonen en agenda kunnen dan beheerd worden op deze server. Bij een eventuele crash van je werkstation blijven alle gegevens op de mailserver. Binnen een paar tellen heb je je volledige outlook op een ander werkstation terug geïnstalleerd.
Uiteraard moet je mailserver dan wel worden gevrijwaard van virussen,spam, e.d.
PST backup zorgt voor de vrijwaring van je persoonlijke gegevens die niet op de mailsever worden bewaard.
Een manier om veilig om te gaan met je mail en een catastrofe te vermijden...

Een mailserver kan  eenvoudig worden opgezet. Vergeet niet dat deze in alle veilgheid op het internet moet aangesloten worden. 
Een werk voor een profesional dus.