M&C home
 
You need to upgrade your Flash Player !

Nieuws

 • Het belang van backup!!

  Backup maken van gegevens

  Een gouden raad: maak een reservekopie van je gegevens voor je alle gegevens kwijt bent na een computercrash.
  Outlook die bij sommigen  méér dan duizend mails bevat naast je agenda is een ware bom als deze door een crash van je computer verloren dreigt te gaan! News detail
 • Nieuwe website

  Op 6 december start de volledig nieuwe website van M&C nv

  De nieuwe website van M&C is werkelijkheid. Ongetwijfeld zullen er wel fouten in sluipen.
  Geef ons jouw oordeel over onze website. Wij houden van kritiek!
  feedback@tonicdesign.be News detail

Getuigenis

 • " Samen met  Vasco zorgde M&C voor een bedrijfszekere en veilige oplossing voor makelaar Cassier & C°. Meer hierover in een volgende editie."

  De tandem M&C - Vasco
  Yves Stouten

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden

Deze site is met de grootst mogelijke zorg tot stand gebracht. Schade, in iedere vorm, direct en of indirect, ontstaan en of voortvloeiend uit gebruik van deze site wordt niet aanvaard. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan grafische afbeeldingen en of teksten van deze site te bewerken, openbaar te maken en of in vorm van kopie te verveelvoudigen.

Externe links op deze site

Externe links openen in een nieuw venster. De houder van deze site controleert en plaatst externe links zonder zich aan te sluiten bij de weergegeven inhoud.

De houder van deze site accepteert, nadrukkelijk, geen enkele aansprakelijkheid voor geen enkel gevolg die het gebruik van externe links op deze website met zich meebrengt en is niet verantwoordelijk voor inhoud vallende buiten het domein van mandc.be.

Aanvaarding

Door gebruik te maken van deze site stemt u in met deze disclaimer.