M&C home
 
You need to upgrade your Flash Player !

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!
verzend

  1. We do it for you


  • 1. We do it for you

   We do it (for you)

   - Wij doen aan it (Informatie technologie) :
   Informatietechnologie (IT), in Nederland vaak Informatie- en
   communicatietechnologie (ICT), is een vakgebied dat zich met
   informatiesystemen, telecommunicatie en computers bezighoudt. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen,netwerken, databanken en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van administratieve software valt hieronder. Vaak gebeurt dit in een bedrijfskundige context. (uit Wikipedia)
   Foute patchkast
   - Wij doen hét.
   Wij zetten om in praktijk wat voorafgaand werd vastgelegd. Wij durven de verantwoordelijkheid nemen voor onze daden. Anders gezegd: een no-nonsense KMO ten dienste van een KMO. Uw partner op technisch vlak. Volledig onafhankelijk van gekozen software, hardware, onderhoud… Kortom iemand waarop je kunt rekenen, die problemen durft aan te pakken en ze definitief poogt op te lossen met een visie voor de financiële kant van de zaak. Een technische duizendpoot zei u , wel ja zoiets…….een KMO zei ik toch…

Nieuwe website Overzicht    Vorig item Volgend item

Op 6 december start de volledig nieuwe website van M&C nv

Beste,

In deze rubriek proberen wij op regelmatige basis een aantal nieuwstips te brengen. De items zijn vrij divers en spreiden zich hoofdzakelijk over informatie oimstrent onze peilers.gespreid over onze 7 peilers. Deze site werd opgebouwd in een CMS omgeving en maakt het ons zeer gemakkelijk alle wijziigingen zelf aan te brengen. In een volgend nieuwitem vertellen we u meer hierover.
Alvast bedankt aan de ongelooflijke inzet van Thomas Vandromme van Tonicdesign voor de inzet om dit tot het resultaat te brengen waar wij althans tevreden over zijn. U ook? laat ons iets weten. Uw mening is voor ons belangrijk.

Yves Stouten